LET OP!! De eerste inschrijftermijn is inmiddels gesloten en de 74 appartementen Waterfront zijn op dit moment toegewezen. Indien je nu nog inschrijft, kom je op de reserve-lijst terecht en kom je eerst in aanmerking als er na de toewijzing aan de inschrijvers uit de eerste termijn eventueel nog appartementen beschikbaar blijken.

Plattegronden

Aan de Willem van Ariestraat worden op dit moment 74 appartementen gerealiseerd, variërend in 2- en 3-kamerappartementen van circa 56 tot 65 m² met een goede buitenruimte en een privé-parkeerplaats in de parkeergarage. Tevens beschikt elk appartement over een eigen berging. De architectuur is geïnspireerd op het havengebouwen en de oude havenindustrie in Harderwijk. Dit deel van de wijk wordt volledig aardgasvrij en zoveel mogelijk energieneutraal. Uiteraard wordt er gebouwd naar de laatste stand van zaken en met optimale isolatie en energiezuinige installaties. Alle appartementen krijgen een individuele warmtepomp, een gebalanceerd WTW ventilatiesysteem en vloerverwarming. De appartementen zijn aangesloten op het Open Warmtenet van de Gemeente Harderwijk.

De appartementen zijn voorzien van een moderne keukeninrichting met inbouwapparatuur (Merk Siemens), zoals een inductiekookplaat / combi-magnetron / koel-vriescombinatie / vaatwasmachine / afzuigkap (recirculatie). Ook de badkamer en het toilet zijn compleet uitgevoerd in moderne kleurstelling en alle binnenwanden zijn voorzien van scanbehang. Er is geen vloerbekleding aangebracht.

De bouw is reeds gestart en de verwachte oplevering is gepland voor eind 2e kwartaal 2023.

 

Kelder

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping
Derde verdieping
Vierde verdieping
Vijfde verdieping