Waterfront

Waterfront
Vakantiegevoel in je eigen huis. Zo omschrijven we de sfeer in Waterfront het beste. Aan de Watersport Boulevard liggen 34 statige appartementen. De locatie, een voormalig industrieterrein, wordt volledig getransformeerd naar een gebied waar je straks met plezier woont. Aan het water, vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Het hele gebied bestaat straks uit 1.400 woningen en omvat ook een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard. Het biedt dus alles wat je nodig hebt om fijn te wonen. De 34 appartementen worden naar verwachting in het 1e kwartaal van 2018 opgeleverd. Later in 2018 zullen wij nog 48 eengezinswoningen verhuren in Waterfront. De verwachte opleverperiode van deze woningen is eind 2e kwartaal 2018.

De appartementen
De oud-Hollandse uitstraling met verschillende gevels geeft Waterfront een fijne sfeer. De appartementen variëren in grootte, van ca. 79 tot 134 m2. Welk appartement je ook kiest, de afwerking is zeer hoogwaardig. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer is fraai ingericht. Je hebt keuze uit twee of drie slaapkamers en een de appartementen hebben een ruime woonkamer. Wasmachine en –drogeraansluiting bevinden zich in de inpandige berging waar ook nog ruimte is om kleine spullen op te bergen. Daarnaast is er ook nog een externe berging voor opslag van bijvoorbeeld fietsen. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats op achtergelegen terrein of aan de waterkant, aan de voorzijde van het gebouw.

Duurzaamheid
Als je kiest voor nieuwbouw, woon je comfortabel in een goed geïsoleerd appartement. De appartementen van Waterfront zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. Op het dak liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in de energievoorziening van de algemene ruimtes. De appartementen zijn tevens voorzien van warmteterugwinning en van vloerverwarming. Dit heeft voor jou als huurder verschillende voordelen. Je draagt een steentje bij aan een beter milieu én je betaalt.

De omgeving
Naast het Dolfinarium, tegen het water aan en vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Dat geeft gelijk een goed beeld van deze toplocatie. Deze nieuwe ontwikkeling zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen, een nieuw gezicht krijgt. Met mooie wooneilanden, verschillende havens, een stadsstrand en vernieuwde boulevard voelt het echt als vakantie. Ruim opgezet, groen, centraal en kindvriendelijk. Alle voorzieningen bij de hand. En bovendien perfect bereikbaar. Centraal in Nederland, gelegen aan de A28 richting Amersfoort en de N302 van Lelystad naar Apeldoorn. Ook per trein en bus kun je Harderwijk prima bereiken. In de toekomst wordt ook het Randstadspoor naar Harderwijk doorgetrokken. Hierdoor verdubbelt de OV-verbinding van en naar de Randstad. Natuurliefhebber? Dan kun je, je hart ophalen.

bekijk de brochure

Houd mij op de hoogte


Ga nu naar de loginpagina en schrijf je in!


Schrijf je in