Waterfront

Waterfront
Vakantiegevoel in je eigen huis. Zo omschrijven we de sfeer in Waterfront het beste. Rondom de parkeerhofjes liggen de 48 luxe eengezinswoningen die te huur worden aangeboden. De locatie, een voormalig industrieterrein, wordt volledig getransformeerd naar een gebied waar je straks met plezier woont. Aan het water, vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Het hele gebied bestaat straks uit 1.400 woningen en omvat ook een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard. Het biedt dus alles wat je nodig hebt om fijn te wonen. De 48 eengezinswoningen worden naar verwachting medio (juni) 2018 opgeleverd.
 
Duurzaam & Energiezuinig
Als je kiest voor nieuwbouw, woon je comfortabel in een goed geïsoleerde woning. Die blijft binnen lekker koel in de zomer en warm in de winter. De woningen van Waterfront zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. De douchepijpen zijn voorzien van warmteterugwinning. Op het dak liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in huis of aan het elektriciteitsnet geleverd. Dit heeft voor jou als huurder verschillende voordelen. Je draagt een steentje bij aan een beter milieu én je betaalt minder voor je energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug. En je hoeft er zelf niets voor te doen.
 
De woningen
De oud-Hollandse uitstraling met verschillende gevels geeft Waterfront een fijne sfeer. De woningen variëren in grootte, van ca. 129 tot 135 m2. Welke woning je ook kiest, de afwerking is zeer hoogwaardig. De luxe, open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer is fraai ingericht. Je hebt altijd drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. De wasmachine en -droger kun je op de zolderverdieping kwijt. Daar is ook voldoende opbergruimte. De ruime achtertuin met houten berging maken het helemaal af.
 
De omgeving
Naast het Dolfinarium, tegen het water aan en vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Dat geeft gelijk een goed beeld van deze toplocatie. Deze nieuwe ontwikkeling zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen, een nieuw gezicht krijgt. Met mooie wooneilanden, verschillende havens, een stadsstrand en vernieuwde boulevard voelt het echt als vakantie. Ruim opgezet, groen, centraal en kindvriendelijk. Alle voorzieningen bij de hand. En bovendien perfect bereikbaar. Centraal in Nederland, gelegen aan de A28 richting Amersfoort en de N302 van Lelystad naar Apeldoorn. Ook per trein en bus kun je Harderwijk prima bereiken. In de toekomst wordt ook het Randstadspoor naar Harderwijk doorgetrokken. Hierdoor verdubbelt de OV-verbinding van en naar de Randstad. Natuurliefhebber? Dan kun je, je hart ophalen. Waterfront grenst aan het Natura 2000-gebied Veluwerandmeren. Ideaal om heerlijk te fietsen, wandelen, vissen en watersporten.

De voordelen van huren
Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten en geen financiële risico’s. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo heb je tijd over voor leukere dingen!

bekijk de brochure

Houd mij op de hoogte


Ga nu naar de loginpagina en schrijf je in!


Schrijf je in