Nieuwsoverzicht Waterfront

VERHUUR GESTART, SCHRIJF JE NU IN!

admin

Huuraanbod
In deze, tevens laatste, fase van Waterfront kun je kiezen uit 3 verschillende woningtypes: A, B en C. De woningen variëren in woonoppervlak tussen 129 en 135 m². Alle woningen zijn voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur en de badkamer wordt luxe afgewerkt met ligbad, (inloop)douche, 2e toilet en mooi tegelwerk. Daarnaast worden overige wanden in de woning voorzien van behang en heb je een eigen parkeerplaats op het parkeerhofje aan de achterzijde van de woning. Een tweetal woningen hebben zelfs een garage! Huurprijzen zijn vanaf € 1.065,- per maand en prognose oplevering is medio (juni) 2018.

Energiezuinige woningen
De woningen van Waterfront zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. De douchepijpen zijn voorzien van warmteterugwinning. Op het dak van de woning liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in huis of aan het elektriciteitsnet geleverd. Dit heeft voor jou als huurder verschillende voordelen. Je draagt een steentje bij aan een beter milieu én je betaalt minder voor je energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug.
 
Ja, ik wil huren!
Wil je graag huren in Waterfront Harderwijk, volg dan het onderstaande stappenplan:
1)Controleer of je voldoet aan de inkomensrichtlijnen, klik hier voor de voorwaarden
2) Schrijf je in vóór woensdag 14 maart a.s. 12.00 uur
3) Je hoort uiterlijk woensdag 21 maart a.s.van de verhuurmakelaar of je een woning toegewezen hebt gekregen. Daarna volgt digitale ondertekening van de huurovereenkomst
4) Wanneer de huurovereenkomst getekend is kun je starten met de voorbereidingen op de verhuizing!

Meer informatie:
Klik hier om direct het huuraanbod te bekijken
Klik hier voor de online brochure
Klik hier om je online inschrijving te starten
Klik hier voor veel gestelde vragen & antwoorden

Deel dit artikel   | Goed verhaal!   

Houd mij op de hoogte


Ga nu naar de loginpagina en schrijf je in!


Schrijf je in